Els Castellers de la Vila de Gràcia ressorgeixen amb les millors actuacions de la temporada

Societat

Els Castellers de la Vila de Gràcia han girat la truita al cert desànim que s'havia instal·lat en la colla gairebé en tot l'últim any, amb la diada de Festa Major de l'any passat i amb canvis en la direcció, i han completat en aquesta festa les dues millors actuacions de la temporada tornant a consolidar els castells de vuit i de nou habituals en els últims anys. Sobretot la diada d'aquest dissabte ha servit per tornar-se a presentar com a colla líder dels castells a Catalunya amb un 2 de 8 amb folre, un 3 de 9 amb folre (foto) i el 4 de 8. Precisament el castell de 9 és el número 30 de la seva carrera i ha estat especialment celebrat després de dos intents desmuntats. La torre de 8 ja es va aixecar divendres en la diada de vigílies. Com cada any, els blaus també han tingut un record abans de de la diada de vigílies per al seu casteller, Mike Lane, ferit de gravetat en la diada de Festa Major de 2013 i mort el gener de 2017. [Foto: Guillem Roma]