L'Europa arrenca la temporada sumant un punt contra el Martinenc (1-1)

Esports

El nou Europa de Vilajoana va arrencar la temporada oficial de Tercera Divisió amb un empat a un contra el Martinenc. L'equip escapulat va fer un partit de més a menys, va començar amb una ocasió clara d'Elo al primer minut de partit, però la seva rematada va marxar desviada. L'Europa va començar gaudint de les ocasions més clares, Alberto amb una rematada de cap o una doble ocasió d'Alfons Serra o Prats haurien pogut inaugurar el marcador. La insistència de l'Europa va trobar premi abans del descans amb una gran jugada d'estratègia que va acabar amb assistència de Cano i gol d'Oumar. A la segona meitat, el Martinenc va reaccionar i Felius va aconseguir el gol de l'empat amb un fort xut que va superar a Priego per alt. En el tram final de partit, el Martinenc va fer un pas endavant i l'Europa va intentar-ho a la contra, però el marcador no es va tornar a moure.