Sumant d'un en un (0-0)

Esports

L'Europa va empatar a zero el segon partit de la temporada en la seva visita a Figueres i suma dos punts després de l'empat en la primera jornada contra el Martinenc. Els graciencs van disposar de la primera ocasió clara del partit quan Elo es va quedar sol davant del porter local, però no va encertar amb la rematada i Aroca va poder evitar el 0-1. Els escapulats ho van seguir intentant, però el partit va arribar al descans sense ocasions clares. A l'inici de la segona part, l'extrem escapulat, Èric, va ser el protagonista, primer ho va provar amb un xut tímid des de la frontal, i uns minuts més tard, amb el porter del Figueres mig vençut no va poder superar a Aroca que va acabar blocant en dos temps. El Figueres va despertar, Canal i Pimentel van tenir les ocasions més clares. Ja al temps afegit, Gabi va tenir l'última oportunitat, però el seu xut va sortir massa centrat.