Tres dies de festa per la República solidària a la plaça Joanic

Política

Després de celebrar com cada any el dia de mobilitzacions en el marc de la Festa Major el passat 21 d'agost, les entitats sobiranistes han programat aquest cap de setmana un extens programa d'activitats sota el títol de Festa de la República Solidària, també en l'escenari central de la plaça Joanic. Organitzat pel col·lectiu Birres per la República i l'associació de veïns i comerciants i la col·laboració de partits i entitats, els actes arrencaran divendres a les 15.30 hores amb una intervenció de Jordi Pesarrodona, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada que es va posar el nas de pallasso davant de la Guàrdia Civil el passat 20 de setembre, el qual ja ha col·laborat en algunes ocasions amb la concentració pels presos de cada dilluns a la plaça de la Vila de Gràcia. Entre els convidats del primer dia destaca la tertúlia sobre el llibre 'La gran teranyina' de Roger Vinton i els debats polítics amb Neus Munté, Eulàlia Reguant i Lluís Juncà. Dissabte hi ha, per exemple, des de les 11 hores una gimcana republicana i les tertúlies amb els querellants i les iniciatives pro-República i diumenge hi ha una botifarrada per dinar i tertúlies amb Jordi Graupera, Gabriel Rufián, Albano Dante Fachín, Míriam Nogueras, Toni Castellà i Alfred Bosch. Tots els vespres hi haurà actuacions musicals i un parlament final diumenge a les 21 hores per acabar confegint un llaç groc gegant.