Derrota amb polèmica (0-1)

Esports

L'Europa va encaixar la primera derrota de la temporada contra el Prat (0-1) en un partit que va acabar amb polèmica arbitral després que l'àrbitre no assenyalés un possible penal favorable als gracienc en l'última acció del partit. El Prat va començar dominant la possessió de la pilota, sense crear grans ocasions, però sense deixar que l'Europa trobés fluïdesa en el joc. En la primera mitja hora de partit, el Prat va tenir dues aproximacions perilloses, mentre que l'Europa no va ser fins el tram final de la primera meitat quan en una contra, Alfons Serra no va arribar a rematar una bona centrada de Gabi. Abans del descans, el Prat va tenir la ocasió més clara, quan Poves va enviar un xut al pal. A la represa, l'Europa va fer un pas endavant, Elo va avisar amb una rematada de cap que va sortir massa tova, i Jordi Martínez va rematar una centrada per l'esquerra i va fer lluir el porter potablava. Cano també ho va intentar des de la frontal amb un xut massa alt. Finalment va ser el Prat qui va tenir més encert, quan Hèctor va rebre al segon pal després d'un llençament de falta i va superar a Marc Priego. L'Europa va buscar l'empat fins el final, que hauria pogut arribar a la darrera jugada del partit, quan després d'una pilota centrada, un defensa del Prat va treure el braç per evitar la rematada. L'àrbitre no va xiular el penal i el partit va acabar amb la primera derrota escapulada de la temporada.