El Nou Sardenya reclama que el cuidin urgentment

Esports

El 15 d’agost de 1995 es va inaugurar la remodelació del Nou Sardenya amb un partit entre l’Europa i el Lleida. Vint-i-tres anys més tard, el camp que acull la major part d’entrenaments i partits reclama un manteniment de forma urgent. Com qualsevol instal·lació oberta a l’aire lliure, el Nou Sardenya s’ha vist exposat als càstigs meteorològics que han deteriorat el camp i han fet que algunes zones es vegin molt malmeses. Aquest fet és especialment visible a la zona del gol de Sardenya on han aparegut esquerdes importants. El mes de juliol, els serveis tècnics de l’Ajuntament van fer unes cates per comprovar l’estat de la instal·lació i l’enllumenat, van constatar més humitats al gimnàs, però des de llavors que el club no en té notícies.