Final fatídic (2-1)

Esports

L'Europa marxa de buit del camp del Sant Cristóbal malgrat començar avançant-se al marcador, per culpa de dos gols locals en els últims cinc minuts de partit. Les coses s'han posat de cara ben aviat pels escapulats, quan Guillen ha enviat al fons de la xarxa un córner servit per Prats, en el minut 7 de partit. Els locals han reaccionat però sense crear massa perill, i Alfons Serra hauria pogut fer el segon gol abans del descans, però el seu xut, des de 25 metres, ha acabat estavellant-se a la creueta. A la represa, l'Europa ha començat dominant la possessió de la pilota, Josemi, Alberto i Elo haurien pogut ampliar l'avantatge escapulada, però a cinc minuts pel final, el partit s'ha capgirat completament. Karim ha fet el gol de l'empat amb un xut des de la frontal al minut 85, i només 3 minuts més tard, Víctor ha capgirat el marcador amb una rematada al segon pal. Amb aquesta derrota, l'Europa es queda amb només dos punts després de 4 jornades i es queda en zona de descens.