L’Europa busca la primera victòria de la temporada

Esports

La primera victòria de la temporada s’està resistint. El nou Europa de Vilajoana ha arrencat el curs amb dos empats (Martinenc i Figueres) i una derrota (Prat) en les tres primeres jornades de competició. Dissabte, a 2/4 de 8 del vespre, el conjunt escapulat visita el CP San Cristóbal, un recentment ascendit, que la temporada passada es va proclamar campió de Primera Catalana, que tampoc ha començat la temporada amb bon peu, ja que ocupa provisionalment l’última posició i ha sumat només un punt. “Serà un rival complicat, el camp és dels més petits de la categoria i haurem d’estar encertats amb la pilota”, explica el tècnic gracienc. El principal problema de l’Europa en aquestes tres primeres jornades ha estat la manca de punteria. Els graciencs només han marcat un gol en 270 minuts, obra del central Oumar, després d’una rematada de cap, al final de la primera part del primer partit contra el Martinenc. Malauradament el gol no va servir per sumar els tres punts, ja que els del Guinardó van aconseguir empatar a la segona meitat, i en el partit contra el Figueres i contra el Prat, els graciencs no van aconseguir batre la porteria rival. “Estem en fase de creixement, sobretot a nivell ofensiu, ens estem adaptant, ens queda molt per créixer en aquest aspecte”, diu el tècnic. L’Europa ha perdut els màxims golejadors de l’equip de la temporada passada, jugadors com Raillo, David Jiménez, Ángel de la Torre i Javi Navarro van ser els principals encarregats de l’apartat ofensiu de l’equip, una tasca que enguany recau en jugadors nous com Elo, Martínez, Alfons Serra o Èric. El San Cristóbal és l’equip més golejat, amb 7 gols encaixats en 3 partits, una bona oportunitat perquè els davanters escapulats estrenin el caseller golejador. Si la situació no es capgira a última hora, Pluvins podria deixar l’equip i posar rumb a la FE Grama, i pel que fa a les possibles incorporacions, Vilajoana no descarta cap opció: “No vull tancar les portes a res, tot el que sigui millorar l’equip i fer-nos créixer serà benvingut”, explica. La bona notícia de l’equip de Vilajoana arriba en l’apartat defensiu. Els escapulats han encaixat només dos gols en les tres primeres jornades i han mostrat ser un equip fiable en aquest aspecte. Després de tres jornades, no hi ha cap equip que hagi sumat els 9 punts ni tampoc n’hi ha cap que s’hagi quedat sense sumar.   El Femení A debuta al camp del Seagull. Inici de màxima exigència per l’equip de Toni Camacho que visita diumenge a les 12 del migdia un dels màxims candidats a l’ascens, el Seagull, que porta 3 anys consecutius quedantse a les portes de l’ascens. Després d’una bona pretemporada, les escapulades buscaran començar la lliga amb una victòria.