La primera victòria arriba amb patiment (1-0)

Esports

L'Europa ha aconseguit la primera victòria aquesta temporada en un partit que ha anat de menys a més. La primera meitat ha estat molt gris per part dels dos equips, amb moltes imprecisions en la passada i sense les idees clares a partir de tres quarts de camp. La primera acció de perill ha arribat a la mitja hora de joc amb un possible penal de Guillen a Moya, i l'Europa ha creat perill amb un xut centrat d'Èric i amb una rematada de Martínez a la mitja volta que s'ha trobat amb el travesser. La segona meitat ha estat més animada, l'Europa ha agafat la iniciativa del joc i ha anat amb decisió a buscar el gol. Alfons Serra, Martínez i Elo han tingut les ocasions més clares, però no han pogut estrenar el marcador del Nou Sardenya durant el matí de la diada. Finalment, la insistència ha tingut premi, i al minut 84, Varona ha enviat al fons de la xarxa una centrada del debutant Soto. El Santboià ha buscat l'empat, però al final, 1-0 i primera victòria de l'Europa de Vilajoana.