Nova campanya per reclamar al Parlament el futur IES Vallcarca

Societat

L’inici del curs escolar a Gràcia, que compta amb 12.169 matrícules, 177 més que el curs anterior, s’ha viscut sense incidències rellevants, tot i que el període de preinscripció va posar en evidència -una cop més- la manca de places a l’escola pública, segons va denunciar la comunitat educativa. Un altre focus del curs serà l’IES Vallcarca. La Coordinadora d’AMPAs de Gràcia i la FAPAC tornaran a donar suport a l’Ajuntament en una campanya per obtenir una rolució parlamentària que insti la Generalitat a incloure als pressupostos la construcció i posada en marxa de l’institut. La comunitat educativa de Vallcarca també portarà a terme accions entre el veïnat per explicar la necessitat de tenir un institut al barri “perquè doni resposta i continuïtat als canvis pedagògics ja introduits a les escoles”, segons explica Albert Peña, de l’AMPA de l’escola Montseny.