Que cada dia sigui onze de setembre

Esports

L’Europa va viure un onze de setembre gloriós després d’aconseguir la primera victòria de la temporada contra el Santboià gràcies a un gol d’Ignasi Varona als instants finals de partit. Amb la tranquil·litat d’haver aconseguit la primera victòria de la temporada després de cinc jornades, els escapulats buscaran seguir sumant de tres en tres en la visita de diumenge, a les 5 de la tarda, al camp del Reus B, que actualment ocupa la vuitena posició a la lliga amb 7 punts, dos més que l’Europa. Sumar els tres punts donaria oxigen al conjunt de Vilajoana, i evitaria la pressió de veure’s a la part baixa de la classificació. A més a més, els graciencs estaran pràcticament un mes sense jugar al Nou Sardenya, ja que la setmana vinent descansen (el nombre d’equips a la lliga és imparell), i la següent visiten el camp del Terrassa.