Un mal inici i un final fantàstic (3-4)

Esports

L'Europa va sumar la segona victòria consecutiva de la temporada després de guanyar al Reus B en un partit esbojarrat on els locals van començar guanyant per 2 a 0 i els escapulats van ser capaços de reaccionar i capgirar el marcador. El partit va començar amb mal peu pels de Vilajoana quan els del Baix Camp es van avançar gràcies a una jugada d'estratègia, una falta penjada al segon pal la va rematar Ayala i va inaugurar el marcador. Abans de la mitja hora de partit, el Reus B va aprofitar una contra per fer el segon gol i ampliar distàncies contra un Europa que dominava però no era efectiu de cara a gol. A partir de la mitja hora de joc, l'Europa va reaccionar i va igualar el partit abans del descans, al minut 39, a la sortida d'un corner, Cano va pentinar la pilota i Martínez va escurçar distàncies, i quatre minuts més tard, el porter local no va blocar un xut d'Alfons Serra i Prats va igualar el marcador. L'inici de la segona meitat semblava que tampoc portaria bones notícies pels escapulats quan Marc Priego va cometre un clar penal sobre Forgas, però el mateix porter escapulat va esmenar el seu error aturant la pena màxima. Al minut 67, l'Europa feia efectiva la remuntada gràcies a un gol de Jordi Martínez després d'un xut de Prats. Poc va durar l'alegria escapulada quan en el minut 75 el Reus B va tornar a igualar el marcador gràcies a un cop de cap de Forgas. La pluja de gols no va acabar i a 9 minuts pel final, German va connectar un xut des de la frontal que va desviar un defensa i es va convertir en el 3-4 definitiu. Amb aquesta victòria, l'Europa se situa en 8a posició abans d'afrontar la setmana de descans.