El llac de la Creueta del Coll tanca l’estiu sense iniciar les obres

Societat

El llac del Parc de la Creueta del Coll, utilitzat com a piscina d’estiu en els últims anys però afectat per incidències que en van impedir l’obertura els anys 2003, 2004 i aquest 2018, se sotmetrà de nou a una reforma en profunditat per les afectacions que se centren en el vas de la piscina. Així ho han determinat els tècnics municipals de Barcelona Cicle de l’Aigua SA, un cop revisada la informació del projecte últim de reforma, executat a l’any 2005, i vistos els problemes que van obligar a suspendre abans de Sant Joan d’enguany la temporada de bany a la Creueta. L’estiu ha passat i l’aspecte del llac-piscina és el mateix que el que va quedar un cop es va decidir buidar l’aigua a finals de juny: el recinte de la piscina tancat, amb alguna perforació de comprovació i els espais de bany i de l’Elogi de l’Aigua ben secs i innaccessibles. Ara l’Ajuntament apunta que “en breu” començarà la redacció d’un projecte executiu per a la renovació del vas per tenir-lo enllestit a finals d’any. Al 2019 es realitzaria l’execució de l’obra, encara amb la incògnita no resolta per les fonts municipals de si s’arribarà a temps de la temporada de bany 2019.