Lluïsos i Safa comencen invictes a 1a Catalana

Esports

Inici de lliga impecable pels sèniors femenins dels Lluïsos de Gràcia i el Safa Claror a Primera Catalana. Tots dos equips han sumat dues victòries en les dues primeres jornades i lideren la classificació del seu grup. Les blaves, entrenades pel Gerard Sánchez han derrotat els seus rivals per 20 punts de diferència o més, el CB Granollers (52-72) i el Minguella (66-45), mentre que les taronges, entrenades pel Dani Perdiguero, han superat a la JET de Terrassa (47-67) i el CB Cornellà (63-60). Només el CB Valls en el seu grup ha derrotat els seus rivals per més punts de diferència. A Segona Catalana Femenina les notícies són oposades. El Vedruna Gràcia va caure contra el Círcol Catòlic de Badalona per 49 a 46 en la seva estrena de la temporada, ja que van ajornar el partit de la primera jornada, mentre que el Claret, recentment ascendit a la categoria, s’ha vist superat de forma clara pels seus rivals, el Premià de Dalt (68-46) i el FC Martinenc (27-65). Aquesta setmana es posen en marxa les competicions masculines. A la màxima categoria del bàsquet català inaugurarà la temporada el Vedruna Gràcia, que visita la pista del CB Roser dissabte a la tarda, mentre que els Lluïsos de Gràcia viatjaran fins a Artés el diumenge. A Primera Catalana, el Claret rep el Tona diumenge el matí, els Lluïsos B visiten la pista del UBSA B dissabte a la tarda, i el Safa Claror ha ajornat el seu debut fins a la setmana vinent. A Tercera, el Pedagogium visita la pista del SESE B diumenge a la tarda, mentre que el Coll ha ajornat el debut.