El Juvenil i el Femení són la cara i la creu de l’Europa a l’inici de lliga

Esports

Les monedes tenen dues bandes, la cara i la creu. La cara escapulada en aquest inici de temporada la representa el Juvenil A, l’estrena dels de Gonzalo Riutort a la Divisió d’Honor ha estat d’allò més il·lusionant. Després de quatre jornades, els escapulats ocupen la quarta posició, empatats amb el Saragossa i només superats pel Barça, l’Espanyol i el Mallorca, i encara no coneixen la derrota, sumen dos victòries i dos empats. L’últim triomf va ser la setmana passada en un dels camps més complicats de la categoria, la Ciutat Esportiva Dani Jarque, en un partit memorable on al minut 11 els de Riutort ja guanyaven per 0 a 2, gràcies als gols de Xavi Galán i Ariel, i els periquitos només van poder escurçar distàncies al minut 59 de partit amb un gol de Marc Carmona. La temporada és molt llarga i diumenge visita el Nou Sardenya el Mallorca, que suma tres victòries i un empat, però els escapulats intentaran aprofitar la bona dinàmica per seguir fent història a la Divisió d’Honor. L’altra cara de la moneda és el Femení A que després de tres jornades encara no ha aconseguit sumar cap punt. Un inici inesperat per un equip que té com a objectiu lluitar per ocupar les posicions capdavanteres de la classificació. Les derrotes contra el Seagull i el Collarense podien entrar dins dels pronòstics, ja que són dos equips cridats a ocupar la part alta de la lliga, però la última a casa contra el Sant Gabriel, i per un contundent 0 a 3, va ser la més sorprenent de totes. Les jugadores que entrena Toni Camacho no perden la paciència, fan memòria i recorden que fa unes temporades l’equip va perdre les cinc primeres jornades, després va estar tota una volta sense perdre i va acabar la temporada en sisenca posició. Les escapulades confien que les victòries arribaran ben aviat i són conscients que tenen una ocasió immillorable per començar a sumar aquest diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al camp del FC Mallorca Toppfotball, un equip recent ascendit a la categoria, que tampoc ha sumat cap punt, però a més a més no ha marcat cap gol i n’ha rebut onze.