Llançats (0-1)

Esports

L'Europa s'ha emportat els tres punts de Terrassa gràcies a un gol d'Elo abans del descans i encadena tres victòries consecutives. Victòria de prestigi de l'Europa en un partit on els graciencs han anat de menys a més. La primera ocasió escapulada ha arribat al minut 22 amb un contraatac per la banda esquerra que ha acabat amb una centrada d'Elo, i Martínez no ha pogut encertar amb la rematada de cap. Abans del descans han arribat els millors moments de l'Europa, primer ha avisat Germán, i al minut 43 ha arribat el gol d'Elo, després d'un córner de Prats que el davanter escapulat ha rematat al primer pal. Després del descans, l'Europa ha seguit dominant la possessió, i Elo hauria pogut fer el segon amb un xut que ha tocat el lateral de la xarxa. El Terrassa ha despertat, ha començat a dominar, però s'ha trobat a un Europa molt ordenat i el marcador no s'ha tornat a moure.