L’Europa rep el Llagostera amb el playoff a l’horitzó

Esports

Després de pràcticament un mes sense trepitjar el Nou Sardenya, l’Europa torna a jugar davant de la seva afició en una bona dinàmica de joc i de resultats. L’última derrota escapulada data del 7 de setembre, des de llavors, l’equip ha sumat tres victòries consecutives, amb una setmana de descans intercalada, i el conjunt de Vilajoana s’ha enfilat des de la zona baixa fins a tenir les posicions de playoff a tres punts, i amb un partit menys que la majoria dels seus rivals. El rival d’aquest diumenge (12 hores), serà la UE Llagostera, un conjunt que fa només tres temporades estava jugant la Segona Divisió A. L’equip gironí ocupa actualment la tercera posició a la lliga, i és el màxim golejador de la categoria amb 13 gols després de 8 jornades, els mateixos que també suma La Pobla de Mafumet. Serà un partit especial pel davanter de l’Europa, Eloi Pena ‘Elo’, que està disputant la primera temporada amb la samarreta escapulada després de jugar un any al filial del Llagostera a Primera Catalana. ‘Elo’ ha estat un fix a les alineacions de Vilajoana, ha disputat minuts en els set partits disputats pels escapulats, cinc com a titular i dos com a suplent, i va ser l’autor del gol de la victòria el passat cap de setmana al camp del Terrassa. Un Juvenil de rècord El retorn del Juvenil A a la màxima categoria estatal està sent històric. Després de 5 jornades, els de Gonzalo Riutort no coneixen la derrota, tres victòries i dos empats, en total 11 punts, que el situen en tercera posició a la lliga, empatat amb el Saragossa, i només superat pel Barça. Un inici de temporada de rècord, amb uns registres que no havia aconseguit mai abans cap altre equip escapulat que jugués a la Divisió d’Honor. Dissabte a la tarda visiten Manresa amb l’objectiu de seguir amb aquesta dinàmica.