Final cruel (2-3)

Esports

L'Europa s'ha quedat sense sumar en l'últim sospir de partit. Els escapulats han aixecat un 0-2, però al temps afegit, Lucas ha fet el 2-3 amb un xut de falta imparable. Els graciencs han començat el partit amb empenta, amb ganes de buscar la porteria gironina, però amb poques idees en l'últim terç de camp. A mesura anava avançant la primera meitat, el Llagostera s'ha anat apoderant de la possessió de la pilota i han arribat els pitjors moments de l'Europa. Cano ha tret de sota els pals un gol cantat, i a la mitja hora de joc, Moussa ha avançat els visitants amb un xut ajustat al pal curt. Deu minuts més tard, el Llagostera ha ampliat l'avantatge a la sortida d'un córner que ha remat Sascha a l'àrea petita. Quan semblava que amb el 0-2 s'arribaria al descans, i amb desànim general a la graderia, Oumar, de cap, ha escurçat diferències i ha donat esperança als escapulats. La segona meitat ha estat escapulada, ocasions, domini i bon joc. Al minut 57 ha arribat el gol de l'empat, gol fantasma de Cano de cap, que l'àrbitre ha donat per vàlid. Amb l'empat al marcador, l'Europa ha seguit buscant el tercer, el de la remuntada, Cano ha llençat una falta que ha fregat la creueta en l'ocasió més clara, però finalment, al temps afegit, gerra d'aigua freda al Nou Sardenya, xut de falta Lucas que ha entrat per l'escaire tot i l'estirada de Priego i l'Europa finalment ha marxat amb les mans buides.