El Josep Comellas porta sort als Lluïsos de Gràcia

Esports

Una de les principals novetats d’aquesta temporada pels equips dels Lluïsos de Gràcia és que tres equips sèniors (dos masculins i un femení) han canviat la seva casa habitual per traslladar-se al poliesportiu Josep Comellas per complir amb les obligacions de la Federació Catalana. L’estrena la va fer el 23 de setembre l’equip femení, amb una victòria contra l’AE Minguella per 66 a 45, però el passat cap de setmana, els blaus van voler aprofitar l’inici de temporada dels equips masculins per celebrar un berenar per a tots els assistents i la celebració per primera vegada a la història de tres partits com a locals lluny de la plaça del Nord. L’estrena dels sèniors A, tant masculí com femení, no pot ser millor. L’equip que entrena Carles Rofes ha començat guanyant els dos primers partits en el retorn a Copa Catalunya, va derrotar el CB Cerdanyola per 69 a 63 en el seu debut al Comellas, i aquest cap de setmana s’enfronta al Grup Barna, un rival de la part baixa. A Primera Catalana Femenina, el conjunt de Gerard Sánchez s’ha col•locat líder amb 4 victòries en 4 partits, i aquest cap de setmana visiten el Lliçà d’Amunt. El sènior B masculí, entrenat pel Jonathan Vicente, està patint l’exigència d’una competició com la 1a Catalana en la seva temporada de debut. El segon equip blau encara no ha pogut estrenar el caseller de victòries, i va ser l’única nota negativa de l’estrena del Comellas, després de caure per 47 a 54 contra el CB Cerdanyola B.