L’Europa fitxa ‘Fode’ per reforçar la davantera

Esports

L’empat a zero de l’últim partit contra el Granollers i sobretot les dures paraules del tècnic, David Vilajoana, on va reclamar als seus jugadors contundència a l’àrea contrària ha encès els senyals d’alerta al primer equip de l’Europa per mirar de tornar al camí de la victòria com més aviat millor. Fins a final de temporada, el tècnic escapulat sumarà més polvora a la davantera després que el club hagi arribat a un acord amb l’Espanyol per la cessió de Bangaly Diakhaby ‘Fode’ fins a final de temporada, un jove de 19 anys, que es caracteritza per la seva potència física, velocitat, i que pot ocupar les tres posicions d’atac. El rival d’aquest diumenge a les 12h és la FE Grama, que actualment ocupa la penúltima posició amb 7 punts. Malgrat ocupar llocs de descens, el tècnic escapulat ja va avisar en declaracions a l’InfoGràcia-Esports que és un equip “fet per estar a dalt, amb un pressupost important, i que tard o d’hora despertarà, esperem que no sigui aquest diumenge”. La FE Grama suma quatre ascensos de forma consecutiva i el club colomenc ja ha avisat que no volen quedar-se aquí. Un dels objectius de l’Europa, si vol apropar-se a les posicions de playoff, haurà de ser convertir el Nou Sardenya en un fortí i deixar que volin els mínims punts possibles. Fins ara no ha estat així, els escapulats han disputat quatre partits a l’estadi i només han estat capaços de guanyar-ne un (Santboià), empatar-ne un altre (Martinenc) i n’han perdut dos (Prat i Llagostera).