Campions sub10 i subcampions sub14 al Campionat de Catalunya d'escacs

Esports

Tossa de Mar va ser la seu del Campionat de Catalunya d’escacs per equips que es va disputar del 12 al 14 d’octubre. El Club d’Escacs Tres Peons que va presentar tres equips, dos a la categoria sub10 i un en el sub14. En la categoria sub10, l’equip A del Tres Peons, format pel Pol Ortiz, l’Ivan Planella, l’Alejandro Cantero i l’Íñigo Cantero, sortien com a favorits i van acabar fent bons els pronòstics. Ple de victòries, 19,5 punts de 24 possibles i es van coronar com a campions de Catalunya per segon any consecutiu. L’equip B d’aquesta mateixa edat, format pe l’Ívan Pizarro, el Nil Amorós, l’Anthony Poot i la Irene Planella, van aconseguir quatre victòries i dues derrotes, una dotzena plaça que millora el rànquing inicial del club. En la categoria sub14, Llibert Céspedes, Gabriel Castro, Aran Gasull i Biel Murias, van fer una gran actuació amb quatre victòries, un empat i una derrota, i van acabar aconseguint el subcampionat.