Repartiment de punts (1-1)

Esports

L'Europa i la Fundació Esportiva Grama s'han repartit un punt cada equip després que els escapulatss'avancessin a la primera meitat, i els visitants igualessin el marcador a la segona de penal. Partit sense gaires oportunitats el que han disputat els dos equips, la primera arribada perillosa ha estat de l'Europa amb un xut de Soto que el porter visitant ha rebutjat amb els punys. A la mitja hora de joc, jugada assajada de l'Europa, Cano ha despenjat la pilota al segon pal, però el xut final de Martínez ha sortit desviat. Al minut 40, bona passada d'Alfons Serra per Soto, que ha superat el porter de la Grama i ha avançat els escapulats abans del descans. A la represa, l'Europa ha perdut el domini del joc, la FE Grama ha anat despertant, Cristóbal i Ñito han avisat, i a deu minuts pel final, penal absurd de Germán sobre Fran Piera, que ell mateix ha transformat. L'Europa ha intentat fer el segon, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.