Victòria contundent (3-0)

Esports

L'Europa ha derrotat a la Pobla de Mafumet per 3 a 0 en un partit molt seriós dels escapulats que han dominat de principi a fi. El matx ha començat amb una mala notícia pels graciencs, quan només s'havien jugat 7 minuts, Germán ha hagut de marxar lesionat, i el seu lloc l'ha ocupat Josa. La primera ocasió clara ha arribat al quart d'hora de joc, quan Martínez de cap ha rematat una centrada massa alta, però només un minut més tard, el mateix Martínez ha esmenat l'error anterior i ha aprofitat una pilota robada per Prats per fer el primer gol a plaer. L'Europa ha seguit dominant, buscant el segon, i el premi ha arribat abans del descans quan Torrentbó ha assistit per Soto i aquest ha superat el porter amb un bon xut creuat. A la segona meitat, ha baixat una mica el ritme de joc, i al minut 65 els visitants haurien pogut escurçar diferències després d'un mal refús d'Oumar, però Priego ha estat decisiu. Finalment, al minut 77, Martínez ha sentenciat el partit amb un xut des de la frontal que el porter visitant no ha pogut aturar. Amb aquests tres punts, l'Europa acaba la jornada en vuitena posició, amb 19 punts, i suma 4 partits sense perdre.