Assemblea plàcida i tranquil·la a l’Europa

Esports

El Club Esportiu Europa va celebrar dilluns al vespre l’Assemblea General Ordinària del 2018 al Centre Moral i Instructiu de Gràcia, una jornada que va començar a 2/4 de 8 del vespre amb la salutació del president, davant la presència inicial de 34 socis, que van arribar a ser-ne 40. Es van aprovar tots els punts que estaven establerts a l’ordre del dia, en un acte que va ser d’allò més plàcid i tranquil per l’actual president i la seva Junta Directiva, ja que en cap de les votacions van rebre un sol vot en contra, com a màxim dos vots en blanc en la votació sobre l’estat de comptes de la temporada passada i també de l’actual. La resta de vots van ser favorables als informes que es van presentar. L’Assemblea va nalitzar dues hores més tard, a 2/4 de 10 de la nit, amb la darrera intervenció del president que va agrair a El Centre totes les facilitats.