L’Europa rep L’Hospi, a dos punts de les posicions de playoff

Esports

El botí dels tres partits disputats en set dies han estat nou punts que han enfilat l’Europa a la classificació i l’han apropat a només dos punts de les posicions de playoff. A la roda de premsa posterior a la victòria per 3 a 0 contra La Pobla de Mafumet, el tècnic escapulat, David Vilajoana, va voler contagiar d’optimisme a l’equip i l’entorn amb la frase: “Ens posem catxondos mirant a dalt”. Els bons resultats aconseguits aquests últims dies no s’expliquen sense el bon rendiment general de l’equip, tant en defensa, en dos partits dels tres s’ha deixat la porteria a zero, com en atac, on l’equip ha marcat vuit gols en aquests partits i ha recuperat la punteria que setmanes enrere Vilajoana havia demanat als seus jugadors. En aquest apartat destaquen dos noms propis, el del davanter, Jordi Martínez, que porta marcats sis gols en el que portem de lliga i s’ha convertit en el pitxitxi provisional de la competició; i el d’Àlex Soto, el jugador de la casa ha marcat quatre gols en els últims quatre partits disputats. També mereix una menció especial en aquest aspecte el capità, Àlex Cano, que va ser l’encarregat d’obrir la llauna en la victòria per 0 a 2 al camp del Sants, i que va anotar la diana número 40 defensant la samarreta escapulada. El ‘capi’ es troba a tocar del podi de futbolistes amb més partits de la història del club, i a només un gol d’entrar a la classificació els 15 jugadors amb més gols defensant la samarreta escapulada. El rival d’aquest diumenge (12 hores) és el Centre d’Esports L’Hospitalet, un equip que suma un punt més que l’Europa, i per tant, un rival directe en aquesta lluita per ocupar les posicions privilegiades. Els davanters escapulats hauran de seguir amb la punteria afinada si l’Europa vol que els tres punts es quedin al Nou Sardenya, ja que L’Hospi és la segona millor defensa de la lliga, només ha encaixat sis gols en dotze partits, i només el Prat presenta uns millors registres defensius.   Entrenador nou, victòria segura. El filial de l’Europa va fer bona la dita i va canviar la horrorosa ratxa de derrotes que portava (7) després de vèncer per 2 a 0 al Baró de Viver en l’estrena de Carles Moya a la banqueta escapulada. Els graciencs tenen aquest diumenge (17 h) la difícil tasca d’intentar sumar punts al camp del líder, el Mataró.