Amb permís per somiar (3-0)

Esports

L'Europa ha derrotat a L'Hospi amb contundència (3-0), encadena la quarta victòria consecutiva i se situa provisionalment en la zona de playoff. El partit no ha començat amb bones notícies, malgrat una primera arribada d'Èric, quan no s'havien jugat ni deu minuts de partit, Cano ha hagut de ser substituït per una lesió muscular. Ha estat un cop dur per l'Europa que en la primera mitja hora de joc li ha costat generar ocasions clares de gol, però abans del descans, Torrentbó ha obert la llauna amb una bona rematada de cap després d'una centrada d'Alfons Serra. A l'inici de la segona meitat, Oumar ha evitat el gol de l'empat després d'esmenar una errada pròpia, i a l'hora de joc, l'Europa ha fet el segon mitjançant un jugador en estat de gràcia, Soto, després de rematar una vaselina d'Èric que havia picat al travesser. L'Hospi ha intentat reaccionar, però a la recta final, penal a favor de l'Europa que Èric s'ha encarregat de transformar amb el tercer i definitiu gol.