La Plataforma prepara la 1a trobada d’escoles

Esports

La Plataforma Bàsquet Gràcia comença a posar en marxa un dels seus primers objectius, la primera trobada d’escoles de bàsquet de Gràcia. En una reunió a la seu del districte, representants dels Lluïsos, el Vedruna, el Claret, el Coll, el Pedagogium o La Salle Gràcia, van posar la primera pedra a aquesta trobada que es farà l’1 de desembre al matí, entre la Trevessera de Gràcia i la Rambla del Prat, aprofitant la festa solidària que organitza Teixint Connexions. Al llarg del matí es jugaran diversos partits, i a mig matí se celebraran concursos pels participants. Aquesta unió de clubs ha nascut en els últims mesos, i es proposa un doble objectiu: esportiu i d’infraestructures. D’una banda aposten per organitzar no només una trobada d’escoles, sinó acabar creant una lliga, o recuperar el trofeu Vila de Gràcia durant la pretemporada; però el seu principal reclam és la manca d’infraestructures a Gràcia. Els clubs han calculat que són 1.200 les famílies que es veuen afectades per aquest fet.