L’Europa s’obre als alumnes de Gràcia

Esports

Els alumnes de segon d’ESO de l’Institut Secretari Coloma van visitar dimarts al matí les instal·lacions del Nou Sardenya en una jornada que va tenir una vessant esportiva i també històrica. La part esportiva va consistir en diverses activitats damunt la gespa del Nou Sardenya, dirigides per entrenadors del mateix club, que van organitzar un circuit d’habilitats i partits entre els alumnes; mentre que a la part històrica, que va comptar amb la col·laboració del Grup d’Història Ramon Vergés, els alumnes van rebre una explicació de la història del club, la seva vinculació amb Gràcia al llarg de tots aquests anys, i van poder gaudir d’una projecció d’un audiovisual a la sala de premsa de l’estadi. El programa d’Aules en Joc està obert a tots els instituts d’educació secundària de tot el territori gracienc, i també dels barris propers, i té com a objectiu, donar a conèixer la història del club.