El Districte guanya temps a Encarnació però la propietat no cedeix

Societat

La reunió prevista entre la propietat de les casetes del carrer Encarnació i l'alzina bicentenària antigament pertanyent a Can Vidalet s'ha saldat aquest dilluns amb l'escenificació d'una disconformitat entre les pretensions d'última hora municipals i els drets adquirits d'Encarnación Invest amb les llicències ja atorgades. El regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha defensat "un projecte diferent" a l'espera del projecte executiu de la promoció de 28 habitatges plurifamiliars que afecten els números 13, 15 i 17 i que de moment s'ha acordat aturar les obres d'enderroc una setmana i la tala de l'alzina per tenir marge de maniobra i entensa en totes les demandes veïnals. La propietat assegura que a la nova promoció hi anirà a viure una part de la família resident fins ara.