Final del DescoNNecta amb l'actuació de The Crab Apples

Cultura

Divendres se celebra la final del concurs de bandes DescoNNecta, a les 8 del vespre al teatre dels Lluïsos de Gràcia. El teatre de la plaça del Nord tornarà a ser la seu per decidir quin dels dos grups finalistes (Anairam i Brush) guanyen la gran final. Els dos grups finalistes seran els teloners de The Crab Apples, la jove formació musical de pop-rock va començar actuant en concursos de bandes el 2010 fins que el 2015 van començar a destacar en el panorama musical i actualment han actuat a festivals com el Vida o el Primavera Sound. La banda guanyadora l'escollirà el jurat, format per  membres de l’organització, per crítics i periodistes musicals, organitzadors de festivals, pels components de la banda guanyadora el 2017, els Capromoscow i el segell independent Bankrobber; però també el públic assistent que amb els seus vots tindran el 50% de la decisió. Les entrades ja estan a la venda a un preu de 8 euros l'entrada anticipada (6 euros en cas de ser menor de 25 anys), i 10 euros si es compren el mateix dia a la taquilla. Entre totes les persones participants en les votacions hi haurà un sorteig d’abonaments pel Canet Rock i el Festival Cruïlla.