Els Lluïsos encadenen nou mesos sense perdre

Esports

El 18 de febrer va ser l’última vegada que els graciencs no van poder celebrar una victòria. Allò era la jornada 18 de lliga, els Lluïsos de Gràcia competien a Primera Catalana, i des d’aquella data que van acabar la temporada regular amb un ple de victòries, van superar la fase prèvia a la final a quatre, i allà es van proclamar campions de la categoria (vegeu núm. 714). Aquesta temporada és la del retorn a Copa Catalunya, i el primer mes i mig de competició ha estat immillorable, set partits i set victòries, l’última contra el CB Granollers, per 47 a 49, en un final d’infart en un partit poc lluït on els blaus van saber jugar amb ofici. Aquest cap de setmana el conjunt de Carles Rofes s’enfronta a una prova de foc, el CB Roser visita diumenge (17:45h) el Josep Comellas, un equip cridat a estar a la part alta de la classificació, que l’any passat disputava la Lliga EBA i que tot i no poder evitar el descens ha aconseguit mantenir el nucli dur de l’equip.