La cinquena seguida (0-3)

Esports

L'Europa va derrotar el Santfeliuenc amb gols d'Alfons Serra, Soto i Jordi Martínez a la segona meitat, que converteixen els escapulats en l'equip més en forma de la lliga i els situa en tercera posició a la lliga. Els graciencs van disputar un partit on van anar clarament de menys a més, la primera mitja hora de joc no va tenir un dominador clar, ni es van generar ocasions clares de gol i no va ser fins al minut 34 que Prats amb un xut llunyà va fer intervenir per primera vegada el partit local. Abans del descans els locals s'haurien pogut avançar al marcador, però es va arribar al final dels primers 45 minuts amb empat a zero i amb la sensació que molt havien de canviar les coses per resoldre el partit. Al minut 55 va arribar el primer gol de l'Europa, Alfons Serra va marcar després d'una bona jugada personal i el seu xut el va desviar un defensa i es va colar dins la porteria del Santfeliuenc. L'Europa es va començar a sentir més còmode en el partit, Alberto hauria pogut fer el segon, i finalment, al minut 64, l'home de moda, Soto, va fer el 0-2 després d'una gran jugada de Jordi Martínez. Amb aquest gol, Soto es va convertir en el tercer jugador de la història de l'Europa en marcar en sis partits consecutius. A cinc minuts pel final, Jordi Martínez va fer el gol de la sentència després de rematar una bona centrada de Soto. Al final, 0-3, l'Europa encadena cinc victòries consecutives i es converteix en l'equip més golejador de Tercera.