Onze graciencs, als comarcals de futsal

Esports

Un total d’onze jugadors gracienc han estat convocats amb la selecció comarcal del Barcelonès Centre per preparar la vuitena edició del campionat que es disputarà a la Ciutat Esportiva de Blanes el 8 i 9 de desembre. El Gràcia Futbol Sala i La Salle Gràcia són els dos clubs que aporten representants en aquestes seleccions. Els taronges estaran representats amb sis jugadors: Jan Arnau (aleví); Ferran Vergara i Jan Llorens (infantil); Oriol Aparicio, Martí Rovira i Marc Caballero (cadet). L’entitat de la plaça del Nord tindrà un total de cinc representants a les selecció comarcal: Gabriel Rutllant (benjamí); Eloi Espinosa i Joel Pons (aleví); Pol Olivella i Arnau Pujol (cadet). Diumenge està programada la tercera sessió d’entrenaments, el dia 25 es disputarà un partit de preparació, i el 2 de desembre es farà l’últim entrenament previ.