El servei de ferrocarrils entre Gràcia i Plaça Catalunya quedarà tallat els dos pròxims caps de setmana

Societat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que el servei entre les estacions de Gràcia i Plaça Catalunya per obres de renovació de les vies de l'estació de Provença. Aquests treballs ocasionaran alteracions en el servei durant dos caps de setmana. El divendres 23 (a partir de les 22h.), el dissabte 24, el diumenge 25, el divendres 30 de novembre (a partir de les 22h.), i l'1 i 2 de desembre, s’interromprà el servei ferroviari. Mentre durin les obres i per agilitzar els transbordaments a l’estació de Gràcia, es permetrà accedir a les estacions de la línia L3 de Metro de Barcelona (TMB) de Catalunya, Diagonal i Fontana amb els títols propis de Ferrocarrils. Per poder fer ús dels autobusos de TMB (línies 22, 24 i V15) per enllaçar amb el servei de trens, Ferrocarrils oferirà, a les estacions de Plaça de Catalunya, Provença i Gràcia, bitllets per desplaçar-se. Per facilitar l’adquisició de bitllets, FGC mantindrà obert tant el vestíbul Rambla de l’estació de Plaça de Catalunya, com el vestíbul Provença amb Rosselló de l'estació de Provença.