Setmana Cultural Gràcia amb Síria

Cultura

Durant la setmana es reflexionarà sobre la situació actual i futura de Síria i es gaudirà de la seva música, la seva poesia o el seu cinema. El cicle s’inaugurarà el divendres 23 amb un concert del grup ATHRODEEL (a la imatge), un grup de músics sirians que endinsarà el públic als sons de la música del seu país, i es tancarà el diumenge 2 amb l’espectacle familiar Kumulunimbu de la Cia. Ortiga. Un espectacle que parla sobre la valentia, la injustícia, les migracions i la permanent esperança dels seus protagonistes. Entre aquests dos dies, tindran lloc més d’una desena d’activitats, com per exemple la taula rodona “Síria: situació actual, perspectives de futur i reconstricció” amb Nour Salameh, Gabriel Garroum i Cristina Mas o l’acte d’homenatge a la poeta Fadwa Soulemaine. De divendres 23 de novembre fins diumenge 2 de desembre a diversos equipaments del districte