Un centenar de nens i nenes participaran en la trobada d’escoles

Esports

Dins del marc de la 6a festa Teixint Connexions, els clubs de bàsquet s’han organitzat per celebrar durant el matí del dissabte, entre les 11h i les 14h, una trobada d’escoles de bàsquet al carrer Gran entre la Rambla del Prat i Sant Marc. En aquesta trobada hi participaran un centenar de nens i nenes nascuts els anys 2011 i 2012, dels Lluïsos, el Claret, el Pedagogium, el Vedruna, La Salle i el Coll, en un format de competició on s’enfrontaran tots contra tots. Aquesta jornada se celebra gràcies a la bona sintonia que hi ha entre els diferents clubs, que han creat la Plataforma Bàsquet Gràcia per treballar conjuntament en aspectes que interessen a totes les entitats, com aquesta jornada o la recuperació del trofeu Vila de Gràcia, i per fer pinya en les seves reclamacions comunes, com ara la reclamació de noves infraestructures.