La CUP canviarà tot el grup municipal

Política

La Candidatura d’Unitat Popular a Gràcia no afrontarà fins al gener el procediment per començar a preparar la llista de candidats que es presentaran a les eleccions municipals del 26 de maig, però a nivell local de districte -i tal com ja han fet els grups municipals majoritaris de BCN En Comú i PDeCAT- ja es pot dir ara que la renovació de carrecs serà total. Ni el portaveu de l’esquerra independentista Quim Serra ni l’altra consellera del grup Maria Antònia Arnau tenen previst de continuar en el proper mandat per motius ben diversos. De fet aquest desembre presentaran com a última acció el rendiment de comptes i els punts clau del programa local. Serra, que ha destacat en aquest mandat per l’anàlisi crítica de les dades de l’Ajuntament sobre habitatge o massificació turística al Park Güell, per exemple, ha apuntat a aquest setmanari que vol seguir vinculat a l’organització política “d’una manera més interna”. “Donaré suport al següent per fer el traspàs, en tot cas”, ha apuntat Serra. Arnau, per la seva banda, va ser taxativa aquest dilluns abans de les comissions consultives. “Em jubilo al maig”, va proclamar en el sentit polític, si bé seguirà vinculada a entitats de solidaritat amb Colòmbia o amb la lluita dels pensionistes, com ha fet encara de manera més intensa des que es va jubilar laboralment.