Les obres de la piscina de la Creueta del Coll se’n van fins al 2020

Societat

La piscina del Parc de la Creueta del Coll definitivament està de pega: no n’hi va haver-hi prou l’any passat, just a l’inici de la temporada de bany, quan es va haver de suspendre tota l’activitat per danys al vas que van obligar a buidar tot l’espai, sinó que ara les obres encara no han començat ni està previst que estiguin acabades fins al 2020. Conclusió: tampoc aquest estiu hi haurà bany a la piscina de la Creueta del Coll. El Districte, que en l’última comissió d’urbanisme del Coll, es va fer acompanyar de les empreses que estan fent arranjaments al Parc de la Creueta, van adduir que ha estat dificultós iniciar els treballs perquè l’empresa quen’havia fet amb anterioritat ja no existeix i s’ha hagut de localitzar treballadors de la mateixa. Els veïns han assumit que no hi haurà bany però demanen alternatives com jocs d’aigua. “No ens poden deixar penjats un altre any”, ha apuntat Conxa García.