Anairam: “El DescoNNecta ha servit perquè ens conegui més gent”

Societat

Anairam va ser el grup guanyador de la tercera edició del concurs de bandes DescoNNecta, organitzat pels Lluïsos de Gràcia i L’Ampli i celebrat al teatre de l’entitat de la plaça del Nord. El grup el composen dos músics de Torelló, l’Arnau Pallarols (teclat i veu) i l’Aleix Vilarrasa (bateria), dos joves que es van conèixer en un altre grup de la zona que es deia Wood, on l’Aleix hi formava part i l’Arnau s’hi va incorporar més tard, i que el passat mes d’agost van decidir emprendre una aventura musical plegats. La música d’Anairam és una barreja de rock, pop i jazz: “Ens costa molt encasellar-nos en un sol estil, segurament fem solos de teclat o una part instrumental més pròpies del jazz, en ocasions ho combinem amb temes més contundents que ens aproparien més al rock, i cantem en català lletres que podrien apropar-se al pop”, explica l’Arnau. El grup de Torelló està gravant actualment un nou disc que preveuen tenir-lo acabat a principis del 2019, i esperen que l’èxit aconseguit en el DescoNNecta serveixi com a empenta per aconseguir més repercussió: “El concurs ha estat una experiència molt bona, per donar-nos a conèixer fora del poble, amb gent que ens havia votat i era el primer cop que ens escoltava, i també per conèixer gent interessant del món de la música. Esperem que quan tinguem el nou disc finalitzat també serveixi per tenir alguna oportunitat més”, explica el teclat i veu del grup. •