Empat al Feliu i Codina (1-1)

Esports

Nou derbi i nou empat a un. L’Europa s’ha avançat al marcador a l’inici de la segona meitat, però no ha pogut evitar el gol de l’Horta poc després. Amb aquest empat els escapulats sumen quatre partits sense guanyar.

El partit ha començat amb un possible penal favorable a l’Europa que l’àrbitre no ha concedit, després el partit ha tingut uns minuts sempre dominador clar, Prats ha picat una centrada perillosa però cap jugador escapulat ha arribat a la rematada. El porter de l’Europa, Marc Priego, ha refusat les dues accions perilloses de l’Horta a la primera meitat. A l’inici de la represa, Alberto ha rematat de cap una centrada lateral i ha avançat a l’Europa al marcador. Deu minuts mes tard, l’Horta ha empatat gràcies a un cacau de Jordan que ha entrat per l’escaire dret de la porteria gracienca. L’última mitja hora de joc, després d’unes anades i tornades, cap dels dos equips ha aconseguit tornar a moure el marcador.