Dani Vàzquez i Paula Serrano aspiren a ser els nous consellers de la CUP a Gràcia

Política

La CUP Capgirem Barcelona ha estat la primera candidatura política a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig a anunciar els candidats a consellers de districte, amb la tria en el cas de Gràcia de Dani Vàzquez i Paula Serrano en substitució de Quim Serra i Maria Antònia Arnau. La renovació, un cop fa quinze dies Serra i Arnau ja van fer pública la voluntat de donar pas a noves cares, respon a la voluntat, segons els probables futurs consellers de “tornar a trepitjar el Districte per fer-hi sentir la veu de la classe treballadora i les classes populars de Gràcia des del municipalisme, l’essència del nostre projecte polític”. La universalització dels serveis i “el combat contra el mercat immobiliari salvatge” seran les prioritats. Paula Serrano (Palma, 1992) és graduada en Filologia Francesa i especialitzada en gènere, literatura i cultura i exerceix com a educadora i traductora. Ha militat a l’Obra Cultural Balear i ara al Casal de Joves Tres Lliris, a l’Ateneu Independentista de la Barraqueta, a la comissió de festes de Progrés o als Eskapulats de l’Europa. Dani Vázquez (Gràcia, 1986) és educador social de formació i dinamitzador de l’Espai Via Trajana. Fill del carrer Progrés i de la comissió de festes, Vázquez és un històric de l’esquerra independentista local, soci de la Barraqueta i actiu en el Moviment Popular de Gràcia.