El Castelldefels, l’últim rival de l’any

Esports

S’acaba l’any i s’acaba la primera volta per l’Europa. El Castelldefels serà l’últim rival que visiti el Nou Sardenya aquest 2018, i pot ser un rival propici perquè els escapulats trenquessin la ratxa de quatre partits sense guanyar (2 derrotes i 2 empats). L’última victòria de l’equip de Vilajoana va ser fa més d’un mes, i el desembre l’equip ha estat molt irregular i molt vulnerable defensivament. Malgrat aquesta mala dinàmica de resultats, l’equip es troba a només tres punts de la zona de playoff. El rival de diumenge, a les 12 hores, ocupa la zona de descens, només ha sumat 15 punts a la lliga i encadena tres derrotes consecutives. A més a més, el Castelldefels encara no ha estat capaç de guanyar cap partit lluny del seu estadi, i són el tercer pitjor atac de la lliga, amb només onze gols marcats en dinou partits.