L’església de Santa Maria estrenarà aquest Nadal la reforma del presbiteri

Societat

Santa Maria de Jesús de Gràcia, l’església dels Jardinets, ubicada just darrere de Casa Fuster, està d’estrena aquest Nadal: després de recollir uns 350.000 euros en donacions en els últims mesos, la parròquia ha enllestit una primera fase de reformes que li ha permès tornar a lluir el presbiteri, a tocar de l’altar major, i la il·luminació principal. “Hem aconseguit una llum més càlida”, ha explicat mossèn Emili Roure a aquest setmanari. Els treballs inicials, a falta d’algun detall, s’estrenaran per al gran públic amb el Cant de la Sibil·la que es farà com sempre la Nit de Nadal, amb la Missa del Gall i el concert de nadales de l’Orfeò Gracienc. Entre gener i març s’afrontarà la recuperació de la pedra natural de les 12 columnes, fins ara pintades, i més endavant es reformarà la part del Santíssim i les capelles laterals..