Un empat insuficient (1-1)

Esports

Per tercer partit consecutiu l'Europa ha repetit resultat, i acaba un mes de desembre que ha estat per oblidar. El Castelldefels arribava al Nou Sardenya com un dels pitjors equips de la lliga, i l'Europa ha començat demostrant la seva superioritat quan al minut 14, una centrada de German, l'ha rematat Alfons Serra al segon pal i finalment Èric ha inaugurat el marcador. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans. La segona meitat ha començat amb domini visitant, i als deu minuts de la represa, a la sortida d'un córner, Alan ha fet el gol de l'empat. L'Europa ha intentat tornar a dominar en el marcador mitjançant el desequilibri de Fode per la banda, i Varona o Èric haurien pogut tornar a donar avantatge als graciencs, però no han encertat en la rematada i el marcador no s'ha tornat a moure. Amb aquest empat, l'Europa acaba l'any 9è a tres punts de les posicions de playoff.