Mollà es penja sis ors al campionat de Catalunya

Esports

El nedador de CN Catalunya, Mario Mollà és un dels esportistes més prometedors del territori i ho va demostrar una vegada més al Campionat de Catalunya d’Hivern que s’ha celebrat a Sabadell i on ha aconseguit penjar-se sis medalles d’or, una de plata i una de bronze. Les distàncies de 50, 100 i 200 metres són l’especialitat de Mollà, que va pujar en el calaix més alt del podi en els 50 metres papallona (25.28), en els 50 metres lliures (24.26), i va aconseguir la medalla de plata en els 50 metres esquena (28.54). En la distància de 100 metres es va penjar dos ors, en la modalitat de papallona (55.63) i lliure (52.96), i un bronze en esquena (1.01.13). Finalment, Mollà va tancar el seu espectacular medaller amb dos ors més en els 200 metres estils (2.08.42) i en els 200 metres lliures (1.56.33). Juntament amb els seus companys del ‘Cata’, Adrián López, Alejandro Queija i Ferran Ruyra van representar el club en els relleus 4x100 estils, on van acabar en 20a posició.   Gascón i Terré, convocats amb la selecció Jordi Gascón i Martina Terré, dos jugadors de waterpolo del CN Catalunya van ser escollits per formar part de la selecció espanyola juvenil. En el cas de Gascón, va viatjar a Òstia (Itàlia) per fer entrenaments conjunts amb la selecció italiana, mentre que Martina Tarré i les seves companyes van fer una concentració a Las Palmas de Gran Canària i ara viatjaran a Roma del 27 al 30 de desembre per entrenar amb les jugadores italianes.•