Torna la campanya de recollida d'arbres de Nadal

Societat

Un cop passat Cap d'Any, com cada any, l'Ajuntament engega la campanya de recollida d'arbres de Nadal amb una vintena de punts de recollida repartits per tot el districte. Els arbres recollits es destinaran a reciclatge. Enguany, entre el 7 i el 17 de gener, aquests punts són els següents:
· Pl. Gal·la Placídia / Travessera de Gràcia · Pl. Gal·la Placidia, centre plaça, tocant a Via Augusta · Pl. Lesseps, al costat Parròquia dels Josepets · Pl. Lesseps / Torrent de l'Olla · Pl. Sanllehy · Parc de la Creueta del Coll · Park Güell/ Olot · Pl. Alfons Comín · C/Pi i Margall /Ca l´Alegre de Dalt · Pl. John Lennon · Jardí de la Sedeta · Pl. Trilla · Pl. del Nord · Via Augusta / Lluís Antúnez · Jardins de Salvador Espriu, banda Diagonal/Gran de Gràcia · Pl. Revolució de Setembre de 1868 · Pg. de Sant Joan /Travessera de Gràcia, costat Besós · Pg. de Sant Joan / Travessera de Gràcia, costat Llobregat · Pl. Joanic · Pl. del Poble Romaní