El Centre celebra el primer Festival d'hivern de jazz

Cultura

Dissabte a les 19 hores, El Centre (Ros de Olano, 9) inaugura la primera edició del Festival d'hivern de jazz amb un concert a càrrec de Myriam Swanson & Magnolia, un quartet envellutat i amb esperit americà. En el repertori que hi figuren noms com el d'Ella Fitgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney, el grup es submergeix als paisatges de Broadway dels anys quaranta en un viatge de cinema i jazz d’ambient acollidor i sofisticat. Ho ha deixat imprès en un primer disc, That’s a Plenty, enregistrat en directe a l’emblemàtic Jamboree de Barcelona. La cantant, compositora i intèrpret, Myriam Swanson inicia la seva carrera des de molt jove. El seu gust per l’eclecticisme l’ha portat a la creació de projectes molt diversos i de diferents gèneres. Darrerament, se la pot veure amb la formació Flamingo Tours o la Barcelona Big Blues Band. A Magnolia s’acompanya d’una sòlida secció rítmica integrada per la “creme” de l’escena catalana. El preu de l'entrada general és de 8 euros, i el de l'entrada reduïda de 5.