Sense gols al Nou Sardenya (0-0)

Esports

[caption id="attachment_22253" align="alignleft" width="300"] Xavier Massó[/caption] L'Europa va empatar a zero contra el Figueres en un partit distret i que s'hauria pogut decantar cap a qualsevol dels dos equips. Gabi va tenir la primera ocasió per l'Europa, però la defensa visitant va impedir el xut de l'escapulat, pels visitants, Sergio hauria pogut inaugurar el marcador al quart d'hora de partit, però va decidir malament just davant del porter.  Soto o Oumar també van tenir ocasions clares, i Marc Priego es va lluir en alguna intervenció per evitar el gol visitant. La segona meitat va seguir amb el ritme frenètic de la primera. Una rematada de cap d'Oumar i una centrada de Fode van estar a punt de ser el primer gol del partit, i el Figueres va respondre amb un gran xut de Sergio que va respondre molt bé Marc Priego. El partit va anar baixant de ritme mica en mica fins al xiulet final de l'àrbitre. Amb aquest punt sumat, l'Europa es queda en novena posició, amb 35 punts, a 5 de la zona del playoff.