Sense opcions contra el Prat (1-0)

Esports

El partit al Municipal Sagnier era a priori una de les visites més complicades de la lliga, contra el tercer classificat. L'Europa s'ha presentat amb baixes importants (Alberto, Oumar, Guillen o Martínez), i ha tingut moltes dificultats per crear perill a la porteria local. La pluja ha dificultat la fluïdesa en el joc, els dos equips els ha costat generar ocasions de perill fins que els locals han aprofitat la primera clara que han tingut. Centrada des de la dreta al segon pal, que ha engaltat Sergi Moreno i ha entrat ajustada al pal. El Prat ha intentat eixamplar la distància abans del descans, però l'Europa ha resistit bé les envestides locals. La segona meitat ha començat amb més domini de possessió de l'Europa, però sense ocasions clares. Marc Priego ha mantingut vives les esperances escapulades amb dues bones aturades a Sergi Moreno i Padilla. El tram final del partit ha acabat amb el 'capi' Cano de davanter per intentar esgarrapar un punt, però el marcador no s'ha tornat a moure. Primer derrota gracienca del 2019.