El Vedruna Gràcia celebra la presentació dels equips

Esports

La família del bàsquet del Vedruna Gràcia va celebrar diumenge la presentació oficial dels equips en un acte celebrat a les instal·lacions del CEM Mundet on hi van assistir 350 persones. Els verds van veure’s obligat a canviar la seva ubicació habitual per donar cabuda a tots els assistents. Un esdeveniment on tots els jugadors i jugadores van tenir el seu moment de protagonisme, els més petits, els jugadors de l’escoleta van aprofitar la mitja part del partit que va disputar el júnior femení per mostrar com evoluciona el futur de la secció; un cop acabat el partit, els preminis i minis van disputar la final dels concursos de tir que havien fet en els entrenaments previs on els guanyadors van ser la Jana Seidi (premini femení), el Pau Garcia i el Jaume Pons (premini masculí), la Dèlia Muñoz (mini femení) i l’Arnau Lamarca (mini masc). Un cop acabat el concurs es va procedir a l’habitual desfilada per 24 equips, conduïda per l’speaker del club i del Nou Sardenya, Ramon Palau, que va tenir un recordatori pels jugadors i jugadores lesionats. Un dels moments àlgids de la tarda va ser el sorteig de les samarretes del Bàsquet Manresa, el Morabanc Andorra, el FC Barcelona i una pilota de l’Eurolliga, on els nens de l’escoleta van fer de mà innocent en el sorteig. El parlament de les autoritats va servir per tancar la jornada. Lluís Traveria, màxim representant de la secció va destacar els valors que vol transmetre el Vedruna Gràcia, i va fer un agraïment públic per a tots aquells que s’esforcen per tirar endavant la secció dia a dia. La consellera del Districte, Àngels Tomàs, va elogiar la forma de treballar dels verds i va encoratjar els més petits a fer esport durant molts anys. L’acte va acabar amb el tradicional crit “Som Verds” que van seguir tots els assistents. El sènior A canvia d’entrenador David Torrescusa i el seu ajudant, Hèctor Peñarroya, han decidit abandonar la banqueta del sènior masculí A del Vedruna Gràcia com a conseqüència de la mala dinàmica de resultats. El seu lloc l’ha ocupat Marcos López, que ha agafat les regnes per intentar redreçar un equip que sembla abocat al descens. A més a més, l’equip ha patit dues baixes, la de Carlos Lorente i el Brayean Kabasele. Aquest cap de setmana es disputa l’Allstar de Copa Catalunya, i els verds hi estan representats amb l’Albert Martín, el capità de l’equip. Carles Rofes i David Capellas, dels Lluïsos, també hi seran.•